Städa ditt smyckeskrin

Det kan finnas bra anledningar att städa ditt smyckeskrin. Framförallt om du har mycket smycken som du kanske aldrig använder. Det kan finnas en hel del värde i dina smycken och du kan sälja dina smycken av guld online för att få in pengar antingen till nya smycken eller till något annat som du titta på.

Rensa bland dina smycken

Det kan finnas en fördel att ta tag i detta redan idag. Varför vänta? Om du har mycket smycken så lägga ut allt på ett stort bord och gå igenom vad som du vill ha kvar och som du vanligtvis brukar använda. Andra smycken så lägg upp i olika högar, guld, silver, plast och andra material i olika högar. De guldsmycken som du kan avvara kan du beställa en guldpåse på nätet och få det värderat. Visar det sig att du får det du vill för ditt guld så sälj det och gör något roligt för pengarna eller köp dig nya smycken.

Ordning och reda i smyckeskrinet

Genom denna städning så kommer du att få en bra ordning och reda i ditt smyckeskrin. Du kanske rensat bort en stor del av det du hade så det finns plats för något nytt. Men nu har du bättre överblick över vad du har och kan variera dig mer vilka smycken som du kommer att använda dig av. Vissa smycken kanske till och med blev en stor överraskning för dig att du hade. Dessa blir som nya på sätt och vis. Det är alltid bra att städa sitt smyckeskrin emellanåt så man vet vad man har och enklare kan hitta sina favoirter.

Återvinning

Genom att hela tiden gå igenom sina smycken och skicka såna smycken man inte använder iväg till ett företag som köper in dom, håller vi ett mycket bra ekosystem för smyckena. Det gör att vi kan återanvända saker, istället för att hela tiden behöva producera nytt. Det i sig gör att vi sparar på naturen, något som vi verkligen måste börja göra idag. Så börja gå igenom era smycken, och skicka iväg smycken ni inte använder längre. Det ger oss en längre tid på jorden!