Sminktips - ögonen

Ögonen sägs vara själens spegel så det gäller att vi sminkar oss på bästa sätt så vi verkligen visar våra ögon från vår bästa sida. Det kan bland annat vara att få bort de mörka ringarna under våra ögon som kan ha en förmåga att dyka upp.

Det är en konst att sminka sina ögon. Det kan vara ögonskuggan som ställer till det eller att man bli irriterad av sin eyeliner. Ett dåligt resultat kan göra att man ser tröttare ut än vad man egentligen är. Se till att skaffa dig de verktyg och smink som krävs för att få ett bra slutresultat. Och följ de tips och råd som vi och andra ger dig om hur du ska sminka dina ögon. En bra grund är att föredra. Det är basen till det hela så se till att du täcker de rodnader du har kring dina ögon, detta gör du med en concealer. Detta är basen för att du ska kunna lägga en bra makeup.

För att få en ännu bättre bas så använder du puder efter du gjort din ögon makeup. Borsta lätt bort överflödigt puder, men också den ögonskugga som kan ah trillat ner. Med hjälp av en eyeliner så öppnar du upp ögat och får ditt öga att se större ut än vad det egentligen är. Se till att köpa en riktigt smal pensel så du kan förfina de linjer som du applicerar. Vid innerögat kan du med hjälp av kajal skapa en fantastisk skillnad för ditt ögas framträdande.

Kolla upp andra tips på nätet som svämmar över av bra sminktips. Lycka till med dina ögon och din makeup.