Sommarens accessoarer

 

Nu är vintern slut! Dags att stoppa undan alla stora, tjocka och tunga plagg. Sommaren är här och accessoarer med inspiration från världens alla hörn bjuder på en färgsprakande, nostalgisk och inspirerande show. Med sarongen i spetsen kommer Sverige att kännas lite mer exotiskt. 

Accessoarer som stryklappen gör comeback, och solglasögon med inspiration från sagans värld kommer nog att användas flitigt av våra yngre medborgare. 

Du kanske vill designa din egen look? Idag är det inga som helst problem, på internet finns en rad olika hemsidor där du kan hämta inspiration till allt i från att skapa dina egna smycken till att sy dina egna kläder, och varför inte backa upp sarongen med ett eget designat halsband, eller ett par örhängen för den delen.

I detta individualistiska samhälle behöver vi inte ha en enhetlig modeform utan vi har friheten att skapa vår egen look, och personligen tycker jag att vi ska utnyttja den till fullo för att bibehålla normens elasticitet. Många stora klädkedjor riktar sig idag till alla målgrupper. Modet för unga och gamla integreras och medför att åldersbarriärer bryts på ett smickrande sätt. 

I sommar ser vi ananas örhängen, saronger, espadrillos, bombar jackor, solskärmar och stråhattar och förstås mycket, mycket mer av det goda, så njut av sommaren och alla härliga uttryck!