Smycken - passande julklapp

Julen är snart här och det gäller att vi börjar planera våra julklappar om du inte redan gjort det. Tiden går fort och helt plötsligt står vi där dagen innan julafton och måste panikköpa någon julklapp. Smycken kan vara en passande julklapp till frun, flickvännen eller din sambo.

Nätet är som vi vet en källa till mycket, ja om inte allt. Det gäller dock att du lägger din beställning idag så du garanterat kan få hem dina julklappar i tid. Ju närmare julen vi kommer desto mer paket är det som ska skickas runt vårt avlånga land. Kolla igenom vad som skulle kunna passa bäst som gåva. Det kanske går att rådfråga dotter eller väninnor till den som ska få smycken som julklapp.

Ta en titt i smyckeskrinet för att se vad som finns och vad som kan tänkas köpas. Det vore ju dumt att köpa något som redan finns bland alla smycken. Du kanske notera något som sagts tidigare om smycken och ett önskemål. Det gäller att vara lite av en detektiv för att få fram vad som skulle fungera utan att avslöja vad mans ka köpa. Vi är nyfikna av naturen och vill gärna veta vad som försiggår. Helst om det smygs och viskas i ens närvaro. Så klart så vill man ju att det ska bli en överraskning så försök vara så hemlig som möjlig då det gäller årets julklapp.