Smycken 2017 - personligt mode i fokus

När det kommer till smycken har modet aldrig varit så tillåtande som nu. Halsband, armband och örhängen kan med fördel kombineras på ett personligt sätt för att tillsammans med kläder och smink skapa en unik stil som passar just dig och din livsstil. Att smycka sig med fina material i silver, guld, mässing och tenn är något som funnits lika länge som människan. Arkeologer har hittat lämningar av smycken från i princip hela världen, och att skapa en unik look och ett personligt utseende med ett armband eller ett halsband är inget nytt.

Modet för smycket 2017 ligger i det personliga, och målet blir ofta att skapa en unik look som kombinerar kläder, skor, hår och smink på ett naturligt och stilrent sätt. Genom att laborera med olika smycken kan du variera ditt utseende. Just nu är stora och lite längre halsband populära i butikerna, men det finns minst lika många kortare halsband. Vi har senaste tiden också sett kändisar i Hollywood kombinera olika trender såsom att bära ett stort, långt halsband tillsammans med ett kortare och mindre, och det är återigen helheten och det personliga uttrycket som avgör om det fungerar eller inte. Detsamma gäller armband och ringar, där både stora och små varianter är populära. När det kommer till material finns det dock en stor förkärlek för smycken i silver, och det gula guldet får stå tillbaka i dagens rådande modeklimat. Det finns ett stort utbud på nätet att få idéer och tips från.

Just nu ser vi också ett uppsving i klassiska smycken som halsbandet med det lilla silverkorset, som är ett gammalt sätt att smycka sig och visa sin kristna tro. Idag bär dock alla möjliga människor smycken som halsband och armband med det klassiska korset, oavsett om man är troende eller inte. Gärna i lager och med kedjor i flera längder.